Afbeelding van een yoga leraar die een yoga student begeleidt.

Jouw eerste les in het Atelier

Wat fijn dat je ervoor hebt gekozen om bij het Reform Atelier aan je lichaam en geest te werken. We willen ervoor zorgen dat je bezoek aan het Atelier soepel en ontspannen verloopt. Lees daarom de volgende informatie zorgvuldig door.

Bij binnenkomst in het Reform Atelier word je direct naar de ruimte voor jouw gereserveerde les geleid, waar de docent je hartelijk zal verwelkomen en begeleiden naar je mat. Elke gereserveerde les komt overeen met 1 credit, en het is mogelijk om meerdere lessen achter elkaar te volgen voor extra credits.

Je hebt de mogelijkheid om je eigen mat mee te nemen, maar als je dat niet hebt, hebben we een leen mat voor je klaarliggen in het Atelier. Tijdens de lessen zorgen wij voor de benodigde materialen, maar je kunt ook je eigen materialen meenemen als je dat prettig vindt.

We vragen je om 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn, zodat de les op tijd kan beginnen. Na aanvang van de les is het niet meer mogelijk om het Atelier te betreden.

Houd er rekening mee dat er geen kleedkamers of uitgebreide sanitaire faciliteiten beschikbaar zijn in het Atelier. Er is wel een toilet aanwezig en er is ruimte om je spullen op te bergen.

De lessen worden zowel in het Engels als in het Nederlands gegeven, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past.


We hopen je snel te zien in het Atelier!


>

PROEFLES?

Eerst een proefles volgen? Klik op onderstaande button en vraag direct een gratis proefles aan.